Skip to content Skip to navigation

NautaDutilh

Bij NautaDutilh gaan we altijd voor de beste oplossing voor onze cliënten. Om dit waar te maken hebben we talentvolle mensen met karakter nodig, want daarin ligt ons onderscheidend vermogen. 

Onze mensen zijn zelfverzekerd, ondernemend en authentiek. Met lef om buiten de gebaande paden te treden. En in staat om verrassende, slimme oplossingen te bedenken. Alleen door deze mensen de ruimte te geven en in hun waarde te laten, kunnen ze het maximale uit zichzelf halen.

Het is ons doel getalenteerde en gemotiveerde advocaten, notarissen,  secretaresses en stafmedewerkers aan te trekken en te behouden. Om dit te bewerkstelligen bieden wij een duidelijk loopbaanperspectief, met bijbehorende opleidingsfaciliteiten en arbeidsvoorwaarden. Iedereen die bij ons in dienst treedt, bieden wij de gelegenheid het kantoor en de medewerkers snel en op een natuurlijke manier te leren kennen. Daardoor kun je snel je weg vinden in de organisatie en aan de slag in jouw nieuwe job.

Je kunt open solliciteren of op één van onze vacatures onder het kopje "careers" op onze website www.nautadutilh.com. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken. 

Tenzij in de vacature anders vermeld staat, stuur je je motivatiebrief en cv naar e-mail: hrmeldpunt@nautadutilh.com

Contactgegevens

Adres: Strawinskylaan 1999, 1077 XV te Amsterdam

Website